Delade upp oss

Vi går oftast båda på samma möten eftersom det är komplicerade grejer vi sysslar med och oftast ständig ny information och då måste vi vara två för att tillsammans tolka läget och hur vi ska agera, men i dag fick vi dela på oss eftersom det var möteskrock.

Vaknade några timmar tidigare, utvilad efter att ha somnat på sängen med kläderna på. Åt en enkel frukost, jobbade en stund på rummet och tog pendeln från Älvsjö in till city där jag skyndade mig till frukostföreläsningen på Talarforum som ligger ett stenkast från min dotters lägenhet på Kungsholmen.

Ramlade in varm och svettig efter språngmarschen och snodde åt mig ”min” macka.

Föreläsningen med Hanna Gerdes som på 45 minuter lärde oss om diskriminering var mycket givande.

Åt min smörgås under den snabba promenaden tillbaka till T-centralen för vidare förd till Odenplan.

Mötte upp min kollega på huvudkontoret för att på några minuter planera dagen och därefter tog vi våra möten.

Återsamling till lunchen där jag träffade många bekanta från jobbet i olika delar av landet.

En timmes Skype med ett av huvudskyddsombuden inför en skyddskommitté.

Därefter blev ett möte inställt och jag lyckades boka en massagetid runt hörnet på jobbet och nyttjade veckans friskvårdstimme.

Jobbade på tåget på väg hem till Örebro där jag tog en direkt löprunda i höstdisiga och skumma Örebro.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.