Tågjobbardag

Nätterna är värst och jag hade så ont i axeln att jag var vaken stunder om vartannat. Vaknade av att varenda liten rörelse gav knivskärande smärta.

På dagarna går det bättre då jag smetar på smärtstillande salva och äter Alvedon.

Packade i morse inför veckans jobbresor. Vattnade blommorna, diskade och tömde återvinningsbehållarna.

Cyklade till kontoret i Örebro och tog dagens första Skypemöte därifrån och vi var inte riktigt överens med arbetsgivaren om huruvida det ska göras en central riskbedömning på de nya öppettiderna.

Skyndade iväg till Randis Hårstudio för en timmes klippning och fortsatt prat från där vi slutade sist. Hårtvätten som brukar vara så skön fick snabbas på eftersom det gjorde så ont i axeln att sitta med huvudet bakåtlutat. Min kompis tittade förbi och hoppade in i samtalet en stund.

Är så glad över att jag har Randi som tar hand om mig var sjätte vecka.

Mer eller mindre när jag kom ut från salongen var det dags för nästa Skype och det med nätverket för skyddsombud i västra Götaland och Halland. Fick skypa med telefonen på språng till tåget mot Söderhamn.

Jobbade resten av dagen på tåget och tog ett Skype även där och den här gången var arbetsgivaren med på tåget om man säger så.

Letade mig fram till hotellet och checkade in. Bytte om så fort jag kunde och tog ett upptäckande löppass i Söderhamn, skönt att komma ut i den mörka tidiga kvällen med stjärnklar himmel. Fick uppleva ett vackert centrum med fina gamla pampiga hus, hamnområde och mörka landsvägar på en halvö tror jag.

Hann precis tillbaka till hotellet för att koppla upp mig med Skype mot min kollega på tågen på väg hit. Jobbade en timme med dagens inkommande ärenden och förberedde oss inför besöket på kundtjänst i morgon.

Har kopplat av med middag i sängen och Vår tid är nu på tv. Kul att följa med i den tidens draman.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.