Emma Knyckare

Är så kluven till Emma. Hon svarar upp på min känsla för humor och tajming och tycker att det mesta hon gör är bra, jag liksom dras till henne. Samtidigt kan jag ana någon slags omognad och förenkling av beskrivning av tillvaron och kanske identifierar jag mig själv i det förhållningssättet.

Såg Emmas show Årets Mama på från första parkett på Frimis i går kväll och njöt av närkontakten av min stora idol och hennes agerande i min kluvenhet

Cyklade sedan hem till en mer stabil kompis och lät mig bjudas på glögg och pepparkakor och stabilitet.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.