Vilodagen som kom av sig.

Hade bestämt mig för att vila hela dagen efter en tuff arbetsvecka så jag berättade för kompisen att jag tänkte stanna i soffan hela dagen, men det tänkte inte hon utan en biltvätt, en promenad på stan med frisk luft, Mc Donalds, några butikers shopping och fika skulle göra mig bättre och så fick det bli.

Blev hembjuden på lördagsmys med the och macka och tv-kväll som jag somnade från utmattad i soffan.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.