Det eviga tågstrulet

Tåget hem från Stockholm igår blev 20 minuter försenat innan det ens startar och förseningar drar på sig förseningar vilket resulterade att jag kom till Örebro 30 minuter senare än beräknat och jag fick springa från södra station till Scandic Grand i Örebro där jag lovat att pricka av besökare till föreläsningen med Karin Adelsköld.

I morse kom beskedet att mitt tåg till Stockholm var inställt och jag fick rodda i det och boka annat och som tur är så löste det sig.

Grejen är att min primära uppgift på jobbet är inte att administrera och sköta mina resor, men så som tågtrafiken funkar så stjäl det mycket tid av mig och jag får svårt att planera i jobbet när jag inte kan lita på tidtabellerna.

Christer Hansson

Ett svar till “Det eviga tågstrulet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.