En dag i Uppsala

Vaknade i Stockholm, jobbade i Uppsala och roar mig i Örebro.

Efter den dagliga rutinen att på rummet förbereda dagen tog jag pendeln från Älvsjö till Uppsala vilket tog en timme.

När jag satte foten på perrongen kopplade jag upp mig på dagens första möte som var en fortsättning på att riskbedöma myndighetens riktlinjer för kontorens öppethållande.

Försökte hänga med i dialogen samtidigt som jag letade mig fram till hotellet som Partsrådets seminarium om hälsofrämjande team med hållbarhet. Checkade in och fikade medans mötet pågick i mina öron och jag lade på när det började i rummet.

Livsmedelsverket berättade om sin resa i att bygga organisationen kring team.

Seminariet avslutades med lunch där vi fick tillfälle att mingla och utbyta erfarenheter myndigheter emellan.

Hoppade på bussen till Enköping och kopplade upp mig mot min kollega för att avrunda veckan och förbereda nästa veckas myndighetssamverkan och AF-direktsamverkan.

Ett ungdomsbasketlag på resa med packning åkte också med så det var riktigt trång på bussen som blev försenad vid pålastningen. Med någon minuts marginal klarade vi bytet till tåg i Enköping och det var redan fullt så det blev riktigt trångt när alla vi klev på.

Betade av dagens inkomna mail under tågresan till Örebro och där körde jag förvånat ner fötterna i snö på den perrongen. Fortsatte arbetet på Örebrokontoret och avslutade med att administrera mina reseräkningar och tidsredovisningen.

Cyklade direkt hem till min kompis som bjöd på mat om jag stekte köttet. Retades med ungarna innan de somnade och nu stör jag på Conventum Arena dit jag hade en eftersläppsbiljett till Vintergalan.

Funderar på om jag ska sälja eller hyra ut huset som jag aldrig är i och fullt ut leva och jobba i kappsäck.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.