En tuff utmaning

Jobbade på rummet i morse och kopplade upp mig på AF-direkts webbinarium om verksamheten. Knallade iväg till jobbet och regionsamverkan där vi fick information om konsekvenserna om den moderata budgeten beslutas i riksdagen i morgon. Stora neddragningar på programmedel och förvaltningsanslag vilket kommer innebära stora personalminskningar.

Kollegan och jag åt en pedagogisk lunch i kantinen och fick sällskap av arbetsmiljöstrategen och vi kunde dela information med varandra i flera ärenden och uppgifter som hänger uppe just nu, bl.a. om lokalerna i Piteå.

Efter lunchen började vi skissa på whiteboarden våra tankar och strategier inför de arbetsmiljökonsekvenser som kan uppstå vid ev. minskning av personal i myndigheten. Kan man lägga ett föreläggande om arbetsmiljöåtgärder på en riksdag?

Tog trapporna ner på huvudkontoret för att ta del av uppföljningen av riskbedömningen på tidsredovisningssystemet Tajma.

Promenerade tillsammans till Odenplan under samtal om dagen och morgondagen. Tog pendeln till mitt boende och stack ut på en löprunda.

Har ätit och därefter jobbat en stund nu i kväll.

Christer Hansson

Ett svar till “En tuff utmaning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.