3xLucia

Efter en lång arbetsvecka var det skönt att sätta sig på tåget i går eftermiddag och åka hem.

Dagen hade varit bra med frukost och arbete på rummet som vanligt och denna morgon med lucia på TVn. Kändes lite ensamt och ovant att inte fira luciamorgon i en kyrka så det världen lite när jag skulle checka ut och fick se luciatåget i frukostsalen. Stannade några minuter för att ta in.

Promenerade till jobbet för det första mötet med ett av huvudskyddsombuden och vi förberedde oss för samverkansmöte med AF direkt.

Blev glatt överraskad av huvudkontorets luciafirande som höll hög klass, så den tomhet och ensamhet jag känt på rummet fylldes av gemenskap och värme på jobbet. Med pepparkaka och lussebulle drog vi sedan igång samverkansmötet som även det hade riksdagens budgetresor hängandes över sig.

Kollegan och jag hoppade över lunchen för att hinna till arbetsmiljö grundutbildningen som startade upp den dagen och få möjlighet att prata en stund med de nyvalda skyddsombuden.

Det var efter det som jag kunde ta tunnelbanan in till centralen och tåget hem. Avslutade dagen på hemmakontoret med reseräkningar och annan egen administration.

Det var otroligt skönt att komma hem till det städade och pyntade.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.