Födelsedag

Har alltid fyllt år den 19 december och gjorde så även i år.

Vaknade tidigt i min Bergman-pyjamas och bryggde en god kopp kaffe som tillsammans med en alldeles för söt bit tårta öppnade mitt födelsedagsfirande.

Började jobba via skypen med att fortsätta intervjua fler MO-huvudskyddsombud om läget i organisationen.

Åt morsans risgrynsgröt till lunch innan jag hastade iväg till resecentrum för att ta tåget till Stockholm. Kopplade upp telefonen mot Skypemötet som arbetsgivaren kallat till dör de informerade om beslutet om anställningsstopp i myndigheten.

Kopplade upp mig på nästa möte med en chef som efterlyste skyddsombud i sin organisation att bedriva arbetsmiljöarbete tillsammans med.

Mötte upp min dotter vid Stockholms centralstation och vandrade tillsammans till restaurangen hon bokat bord vid för att dela på ett kilo musslor tillagade på typiskt belgiskt manér serverade med pommes frites.

Unnade oss dessert eftersom det var födelsedag och nöjda och glada promenerade vi vidare mot Scalateatern för att se Karl-Bertil Johnsson

Såg lite ödsligt ut, men vi tog några selfies utanför

När vi kom närmare dörren såg vi lappen på entrédörren med information om att föreställningen var inställd pga sjukdom.

Vi fann oss i det och promenerade till Kungsholmen där jag följde med upp för att se hur långt de kommit med köket och den nyinköpta TVn.

Tog min bil som dottern lönat i veckan och körde hem mot Örebro och blev så trött i Eskilstuna att jag stannade för att vila 20 minuter. Somnade om när klockan ringde och vaknade en timme efter det och förvirrat undrade vad som hänt.

Köpte en kaffe att köra sista timmen på.

Christer Hansson

4 svar till “Födelsedag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.