Måndadsbrev för skyddsombuden

Tisdagens stora anspänning var vårt första digitala månadsbrev för skyddsombuden i form av en grovt planerad skypesändning där jag och min kollega skulle förmedla våran 3-års plan och nuvarande läge efter riksdagens beslut om budgetramar. När vi väl var igång rullade det på med bra flyt och det kändes helt oket. Ambitionen är att sända en gång i månaden.

Under dagen fortsatte vi med de enskilda samtalen med marknadsområdenas huvudskyddsombud för att få en helhetsbild av arbetsbelastningen i myndigheten och om skyddsombuden är rustade och redo att möta utmaningarna.

Möte med arbetsmiljöstrategen för att planera myndighetens skyddskommitté i januari och det mötet fick fortsätta under lunchen.

Skypenätberksmöte med marknadsområdenas huvudskyddsombud och därefter kunde jag ta tåget hem till Örebro där jag avslutade dagen på det lokalkontoret och sent på kvällen kom jag hem för att hinna få på mig min nya Bergman-pyjamas innan jag slocknade i soffan.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.