En vanlig söndag i mellandagarna.

Det är så skönt och välgörande att tappa bort dagarna och timmarna i tiden mellan jul och nyår och att få vända på dygnet.

I detta finns det ändå räcken att hålla sig i och söndagens vanliga gudstjänst blev en sådan. Har hela hösten känt en saknad av församlingsgemenskapen så det kändes gott att kunna besöka kyrkan för att sjunga, meditera och reflektera. Att önska medfirarna Guds frid och ta nattvard rensar ut det dåliga och ger in det nya och fräscha.

Tog mig ner till kyrkkaffet i prästgården utan att halka och satte mig medvetet hos en person med två barn och det blev ett oväntat varmt och givande samtal. Tänk att en helt okänd människa kan under en fikastund ge så mycket värme och klokhet.

Cyklade hem för lunch och sedan vidare till hockeyn på Behrn Arena där det började bra med ett ledningsmål med slutade i moll med ännu en förlust när jag var på plats. Har ännu aldrig på plats sett ÖHK vinna i SHL.

Fortsatte min färd till Olaus Petri kyrka där det inför fullt hus levererades nyårskonsert.

Bytte till bilen för att under den tidiga kvällen åka ut till Marieberg där jag kompletteringsreafyndade på Coop som sålde ut med 70% rabatt. Köpte nyårsblommor till morsan och varsin Bingolott.

Hängde sedan hos mina föräldrar med mat och tv.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.