Nyårsdagen

Första dagen på året är en riktig slappardag med Ivanhoe som huvudmål med en omåttlig spänning om han i år ska ta steget fullt ut och välja Rebecka.

Blev lite kluven om jag skulle träna eller göra mig i ordning för kyrkan och det blev en kompromiss med att först springa de åtta kilometrarna så fort som möjligt för att hinna med en snabb dusch innan kyrkan. Under löprundan ringde min flyttande kompis som behövde hjälp att flytta de stora krukorna med pelargoner så då tog jag kyrkan på tv istället under frukosten och hjälpte henne därefter i stället.

Kom hem och städade ur bilen och tog bort cykelstället på taket som på vintern annars samlar på sig snö. Tankade och automattvättade den och fortsatte till mina föräldrar för att se på Ivanhoe och umgås.

Min kompis ringde lite senare på kvällen och frågade om jag kunde komma dit några av kvällens sista timmar för att se på tv när hon skulle gå ner i källaren för att packa kartonger, alltså det handlade om barnpassning.

Vi tog en kvällsfika mitt i flyttstöket innan jag knallade hem när det närmade sig midnatt.

Christer Hansson

2 svar till “Nyårsdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.