Långsamt arbete

Jobbade torsdag och fredag förra veckan, men det räknas knappt eftersom det var juletid. I går kändes det mer som på riktigt trots att det gick väldigt långsamt. Bra med sånna här mellandagar att jobbåterhämta sig på.

Framåt eftermiddagen hörde flyttkompisen av sig med lätt stress över sig och jag knallade dit för att plocka ner en rullgardin. Det ena gav det andra och vips var jag på väg till Jula för att köpa en barngrind till hennes nya lägenhet som jag senare på kvällen monterade upp. Det blev en tillfällig lösning som vi redan nu har en idé om att kunna förbättra

Blev bjuden på flyttpizza innan ungarna somnade och jag for hemåt för att utslagen somna framför TVn.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.