Återblick onsdag

Förr hann jag skriva 4-5 gånger per dag och nu hinner jag var 4-5 dag.

Det är ju i grunden min egen dagbok som ligger öppen, vilket blev ett socialt experiment för många år sedan när jag började blogga. Ville veta vad det gjorde med mig att låta andra läsa.

Så även om jag missar dagar vill jag få med dem för minnets skull och det jag minns av onsdagen är att jag tog tåget till Stockholm på förmiddagen för att vara med på myndighetssamverkan efter lunch.

Jobbade på tåget och förberedde mig inför samverkan eftersom det är ett mycket ansträngt läge i myndigheten.

Jobbade en timme på det rum vi har till förfogande på huvudkontoret och det var första gången efter alla helger som jag och min kollega sammanstrålade. Det var också första gången tillbaka i Stockholm och Odenplan kändes tryggt och invant.

Pedagogisk lunch med fackförbunden som hade haft avtalsgrupp på förmiddagen och det gick att ta på allvaret som vilade över dem.

Samverkan blev en ansträngd historia där ledningen med sitt agerande speglade hur allvarligt och pressat läget är. Mötet drog förväntat ut på tiden, men jag hann ändå ta tunnelbanan till min dotter för att hämta en powerbank som min dotters mamma ska ha.

Hade jättesvårt att hålla mig vaken på tåget hem och försökte sova snyggt i den fyrplatsgrupp jag satt i där även de andra till slut slumrade till.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.