Karl-Bertil Jonssons julafton

Dottern och jag fick ju vända i Scalateaterdörren den 19/12 när vi skulle fira min födelsedag genom att se Karl-Bertil Jonssons julafton och fick redan då besked om ersättningsföreställningen den 15/1, vilket var i går.

Jobbade på hemmaplan till fram på eftermiddagen då jag mötte upp min dotter på Resecentrum för gemensam tågresa till Stockholm. Hon hade varit i Örebro för jobb några dagar.

Vi kopplade upp våra datorer och jobbade under resan, men jag såg att hon var lite trött så jag uppmanade henne att vila en stund.

Vi checkade in på mitt boende och chillade nån timme på rummet innan vi gick ner till middagen. Tog en kaffe på rummet innan den korta promenaden till Scalateatern där vi hade hyggligt bra platser på balkongen.

Vi njöt av föreställningen och varandras sällskap och skildes åt när hon tog bussen den korta sträckan till Kungsholmen.

Kändes så bra att få ha umgåtts med min dotter några timmar.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.