Karl-Bertil för tredje gången.

Föreställningen hade premiär den 8 november och i går åt jag årets förra semla.

Kastade ut granen innan jag satte mig i bilen till Stockholm. Hade en biljett till Örebro hockeys match mot Mora, men jag fick en känsla av att de kunde förlora utan mig på plats och hade sån tur att hitta en biljett till absolut sista föreställningen av Karl-Bertil Jonssons jul på Scalateatern och det blir min tredje denna vecka.

Ju fler gånger jag ser den och lyssnar på musiken, desto mer geniala saker hittar jag i den så det känns skönt att vara på plats när det ska avslutas.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.