Glömskan

Fick en riktigt dålig känsla på rummet i går sent på eftermiddagen när jag kom tillbaka från löppasset och skulle plocka fram datorn för att jobba och rummet är gapande tomt på min jobbrygga. En riktigt dålig känsla infinner sig och mina tankar börjar snurra kring om den blivit stulen på rummet när jag var ute.

Börjar fundera och känna efter och minns att den var med på arbetsmiljö grundutbildning som var sista stället jag besökte under eftermiddagen. Klockan var nog lite för mycket för att kunna åka dit utan att behöva larma av.

Tänkte att jag skulle ringa min kollega och höra om han sett ryggan i utbildningslokalen och hittar tre missade samtal från mina kollegor på utbildningen och de hade lämnar meddelande om att de tagit hand om ryggan och till och med sett till att den hamnat i receptionen där jag bor för natten.

En enorm lättnad och stor tacksamhet för mina vänners omtanke.

Deltog på både regionsamverkan och Verksamhetsområdessamverkan på förmiddagen innan pedagogisk lunch i kantinen med facken.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.