Det blev lördag

Såna kontraster mellan arbetsveckans intensitet och lördagens egentliga öppenhet för det fria valet.

Tog det lugnt med en kopp morgonkaffe och en kort löprunda. Hittade äntligen en 6-kilometersrunda som kändes tilltalande längs med Svartån.

Frukost på det och efter nån timmes ytterligare chill följde jag med kompisen som skulle titta till sin stuga som står i vintervila. Älskar ju de där små utflykterna i dagen och jag passade på att få köra bilen också vilket blev en bonus i äventyret.

Vägen slingrade sig lika vackert som vanligt mellan bergslagssjöarna och stugan låg inbäddad och omgiven av halvmetersdjup snö som vi fick pulsa i. Lillflickan fick jag bära fram, annats hade hon nog försvunnit i snön.

Fruktstund i stugan och eftermiddags-te när vi kom hem och där tröt mina krafter i en eftertrötthet från veckan.

Ägnade en stund att få igång en tv i kompisens sovrum vilket jag lovat länge och nu blev det gjort.

Halkade sedan in på Sigmastocks som jag sett jobbarkompisar gjort reklam för på Facebook, men som jag aldrig brytt mig om eftersom jag är en fond-kille och blev så intresserad att jag slukades in i deras resonemang och aktievärdet. Det slutade med att jag under några timmar sålde mitt aktieinnehav för att därefter lägga ordrar på Sigmastocks rekommendationer. Lade säljorder på några fonder som nu kommer ersättas av min egen aktieportfölj. Kommer göra fler strukturella förändringar i mitt sparande, men delar upp det i moment för att behålla kontrollen och sprida riskerna.

Blev klar precis till mello men hade svårt att fokusera på det när huvudet var fullt av aktier och inspiration.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.