En kvinna i svart

Blev uppgraderad från min plats med skymd sikt på Scalateatern till en plats nära scenen och nästan-kunna-känna-på-skådespelarna-känsla och det gjorde sitt i den läskiga pjäsen med syfte att skrämma och beröra. Imponerades av hur man på en scen kan skapa illusioner och fantasi.

På jobbet började vi dagen med en extra myndighetssamverkan för att låta oss informerad om de första prognoserna av budgetförutsättningarna. Växlade därefter över till våran livesändning för de skyddsombud som ville och kunde och det var 111 st.

Möte på plats med en avdelningschef för att prata om kriminalvårdsuppdraget och sedan ärtsoppa och pannkaka i kantinen.

Skypemöte med marknadsområdenas huvudskyddsombud där vi återigen pratade om varsel och omställning och sent på eftermiddagen möte med HR-cheferna och arbetsmiljöstrategen för att prata ihop oss om hur vi ska undersöka konsekvenserna när budgeten är klar.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.