Söndag på Ikea

Sitter på tåget och reflekterar över söndagen där jag fick ställa in långpasset pga. förkylningen och jag valde att avstå gudstjänsten av samma skäl.

Stannade länge kvar i sängen med en stor tekopp med honung och Dr Phil på tv.

Efter lunch kändes det ändå fräscht att ta ett bad och få på mig kläder istället för att lalla runt i pyjamas hela dagen och där hittade jag kraft och lust att ta mig ut till Ikea för att köpa genomskinliga förvaringsbackar till julgrejerna. Allt som jag förvarar ska förvaras i genomskinliga stapelbara lådor.

Fick sällskap av kompisen och hennes barn så vi strosade runt och drömde om fint inredda hem och avslutade med en fika i restaurangen där det finns en sån fiffig plats där man kan sitta och fika samtidigt som barnen leker inom synhåll.

Svängde förbi macken för att tanka och till barnens både glädje och förtret köra igenom tvättunneln.

Efter det stora äventyret var jag rätt trött och pyjamasen åkte på igen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.