Huvudvärk från helvetet

Vaknade med en huvudvärk som utvecklades till nåt så helvetiskt att jag låg dubbelvikt på golvet. Lyckades hasa mig fram till en värktablett och något att få i magen. Lyckades till slut somna igen och vannade flera timmar in på förmiddagen helt mör, men med en befriande känsla från värken som ett tag gjorde mig orolig.

Har legat hela dagen efter det ömsom vaken ömsom sovandes.

Såg det inte komma så jag vet inte orsaken. Kanske en jobbig arbetsvecka i kombination att jag avstår kaffe från i onsdags kväll.

Christer Hansson

Ett svar till “Huvudvärk från helvetet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.