Riskbedömning på HR

Mycket konstigt ska man vara med om i jobbet och igår reste jag till Stockholm för att delta i en riskbedömning på HR-avdelningens omorganisation. Inget märklig i det egentligen samtidigt som det blev märkligt ur det perspektivet att det oftast är HR-folket som annars ordnar och leder de riskbedömningar vi för övrigt gör på myndigheten och nu skulle de göra det på sig själva.

Efter en lite trevande inledning kom vi igång och det blev bra till slut.

På morgonen hade det varit extra regionsamverkan där regiondirektörerna informerade om den senaste justeringen av budgeten för marknadsområdena. Det ser fortfarande kärvt ut eftersom det är samma pengar som justeras runt.

På tåget till Stockholm guidade vi via Skype ett av huvudskyddsombuden som ska hålla en nätverksträff för sina skyddsombud med fokus på skyddsombudsrollen som är superviktig nu när myndigheten står inför stora förändringar.

På lunchen i kantinen fick jag och kollegan möjlighet att prata ihop oss om veckan som gått och den vi har framför oss.

Christer Hansson

Christer Hansson

6 svar till “Riskbedömning på HR

  1. Jag tycker fortfarande, efter yttrandet att ingen kommer drabbas av alla nedlagda kontot på små och mellanstora orter eftersom den digitala servicen är lika bra, så tycker jag att AF borde göra tvärtom. Lägg ner AF på alla större orter och ha kvar kontoret på de små och mellanstora orterna. Lokalhyrorna är troligare lägre där än i storstäderna.

    Eller om nu servicen blir precis lika bra trots nedlagda kontor, varför då inte lägga ner alla kontor. Det blir väl det billigaste alternativet!
    😠

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.