Fredagsjobb på hemmaplan.

Det har varit den mentalt tuffaste jobbveckan på länge och jag slocknade på tåget hem i torsdags. Skönt att då få landa hos mina jobbarkompisar och min chef på hemmakontoret där jag får vara Christer och inte bara vara i rollen som myndighetens huvudskyddsombud.

Det är stor oro på jobbet nu med anledning av de stora nedtagningarna på budgeten vilket kommer innebära uppsägningar och nedläggningar av kontor, men jag har världens bästa chef som navigerar klokt genom detta tillsammans med den mogna arbetsgruppen som mina kollegor bildar.

Vi började träna på omställning för två år sedan och det ger resultat nu när det verkligen gäller.

Så även om det är tuffa besked som ges kändes det gott att få vara med mina kollegor och chef under dagen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.