Pratdag

Cyklade iväg till församlingens förberedelsemöte inför Taizéresan och jag tog hand om vuxengruppen för att dela med mig av mina erfarenheter. Gjorde en bibelövning för att träna och vänja oss med det och sedan målade vi vilka masker vi vill visa upp vårt bästa jag med.

Promenerade till ett fik på stan för fika och prat med en kompis och sedan cyklade jag vidare hem till en god vän för ett marathonprat på 6 timmar. Ja, helt otroligt att vi kunde sitta och prata oavbrutet i så många timmar och det var det värt.

Så blev det kväll denna pratdag och nu laddar jag inför morgonens långpass löpning.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.