Aktivitetssöndag

Nu är jag inne i rytmen att springa tidiga långpass på söndagsmornarna och det är ju ljust ute redan vid femtiden så nu går det mycket lättare. Fick dock under de första fem kilometrarna tänka om kring rutten eftersom vinden låg fel utifrån att man ska ha den i ryggen när man springer hem och i går var det tvärtom, men jag valde en runda som mestadels låg skyddad av skog och annat så det blev 29 kilometer sprungna innan konfan.

Det här konfaåret har jag fått möjligheten att ansluta lagom till gudstjänsten istället för tidigt på morgonen och det gör positiv skillnad för mig när jag har så lite hemmatid i veckorna. Tur ändå att jag hann till gudstjänsten eftersom de läste upp min farbror Åkes namn och tände ett ljus för honom.

Det börjar dra ihop sig till resan till Canterbury igen med hela gänget och vi är upp mot 145 pers som åker om några veckor så vi ägnade stor del till att prata om resan, men vi hann med en kort utomhusvandring med temat Den heliga anden.

När vi släppt iväg konfirmanderna var det föräldrarnas tur att få information om resan och det var fullt i kyrkan.

Cyklade hem och bytte om, både kläder och till bil. Hämtade min kompis och en hyrkärra och vi flyttade lite av hennes saker.

Lämnade kärran och drog vidare till mina föräldrar för mat och prat.

Hem igen sent på kvällen för att ta hand om min egna privata administration och sedan slocknade jag till TVn.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.