Äntligen på väg

Mycket i mitt liv sker numera ad hoc och bra är nog det eftersom jag i grunden är en grubblare som kan ta för lång tid på mig att komma igång, bättre då att allting bara sker i nuet så som att åka till England med pilgrimskonfirmanderna.

Har gjort mina försök att packa och det har till skillnad mot de tidigare åren blivit en helt odramatisk sak eftersom jag packar jämt nuförtiden. Har lärt mig vad som behövs tas med för en vecka och det är inte mycket och världen är full av saker om man glömmer något hemma. Ibland kan jag frestas att resa i den där enkla packningen, typ tandborste och kreditkortet.

Så det kändes lugnare än någonsin att rafsa ihop det sista och ta mig till kyrkan mitt i stan för att delta i förberedelserna, packa busar och ge sig iväg och nu sitter vi på bussen till England igen.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.