Trevlig helg och allt annat

Råkade medhöra ett samtal mellan två äldre män som råkade på varandra utanför Coop och som på bred närkingska delade tankar om väder och vind med en massa ord och meningar utan att egentligen få något sagt.

För att avsluta det trevliga samtalet så önskade den ena den andre en trevlig helg trots att det var tisdag, men ändå så nära helgen och när han ändå höll på så fortsatte han att önska trevlig maj och allt annat som skulle kunna komma efter det. En helgardering helt enkelt om det skulle dröja till nästa möte.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.