Trädgårdsdag

Fick lov att ställa in långpasset löpning i morse pga att kroppen inte känns som den ska just nu och då är det bättre att låta den vila och återhämta sig.

Hoppade även över att fira gudstjänst i kyrkan utan tog del av radiogudstjänsten i lurarna medans jag fortsatte att klippa träden som nu är färdigfriserade vilket känns mycket bra.

En kompis kom över med soppa till lunch och därefter rensade jag upp bland hallonbuskarna som nu i kväll också fick lite kompost som näring, vilket de aldrig fått förut, så det ska bli intressant att sen hur de reagerar på det.

Hade bestämt med mina föräldrar att äta söndagsmiddag tillsammans och utan bil stod det mellan buss och cykel att ta sig dit med och cykeln vann det valet eftersom jag missade löpningen i morse och då blev den totalt 22 km cykelturen en skön kompensation för det.

Har kollat partiledardebatten nu i kväll och det förstärkte den valkompass jag gjorde när jag var hos mina föräldrar.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.