Arbetsdag i Umeå

Det är verkligen björkarnas stad och de är så skirt gröna just nu. Kändes som om sommaren svept in stan under eftermiddagen och människor flanerade, år glass, satt och njöt eller som jag, tog en löprunda.

Mitt första besök här och det har gjort ett gott intryck. Ordning och reda, rent och fint och trevliga människor.

På jobbet har jag och min kollega hållit låda för Norrlands huvudskyddsombud i myndigheten och innan jag knallade dit tog jag ett Skypeseminarium från Alna om skadligt bruk. Tänk vad mycket man kan göra och ta del av utan att vara bunden till rummet, att slippa resa till en utbildning för att kunna vara med.

Blev ju alldeles för få timmar sömn i natt och det har känts.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.