Hemresedag

Fredag har blivit en hemresedag, en dag att se fram emot.

Det blev en bra andra dag i Umeå med två marknadsområdeschefer som berättade om hur de ser på nuläget och tiden framåt och svarade på skyddsombudens frågor.

Det var sommarvärme och vackert utslagna björkar när jag väntade på flygtaxin. Ja, jag flygskammade mig mellan Umeå och Arlanda och släppte ut en jäkla massa dåliga ämnen för miljön. För mig var det en förutsättning för att komma hem innan midnatt på fredagen.

Nu kom jag hem på eftermiddagen i normal tid som jag ska sluta jobbet och hann hämta min bil på verkstaden och mina beställda tävlingsskor som låg på ICA och väntade. Kompisen ringde och frågade om jag ville ha mat och det passade bra när jag var i närheten.

Lät Sören (gräsklipparen) gå en extra runda under kvällen medans jag förberedde frukost och packningen inför Göteborgsvarvet.

Kom i säng runt midnatt och var nöjd med det istället för att komma hem vid midnatt som hade varit om jag åkt tåg.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.