Vad som är viktigt

De svenska pojkarna har precis förlorat mot de finska pojkarna i att försöka få in en puck i ett bestämt mål och nu har de evighetslånga analyserna dragit igång som om det vore något viktigt och avgörande som hänt.

Det kan inte vara viktigt om de svenska eller finska pojkarna är bäst på att få in en gummipuck i ett bestämt mål, livet går liksom vidare och ska göra utan negativa känslor, sorg eller besvikelse. Det var kul så länge matchen varade och så är det bra med det.

Den ända skillnaden mot om de svenska pojkarna hade varit bättre på att få in gummipucken i det bestämda målet är att de hade fått göra det igen mot de ryska pojkarna och hade de varit bäst där så hade de fått en chans till mot något lag med pojkar från ett annat land.

Hur var det nu igen? Det är politiskt oro i världen, människor svälter, lider av sjukdom, krig och förtryck. Hmmmm….hur viktigt kan det vara att vara bäst i att få in en klump gummi i ett bestämt mål?

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.