Rotfyllor och Stockholmsresor

Det blev lite snoigt i morse när jag insåg att det var nödvändigt att åka till Stockholm över dagen. Skyndade mig med hemmabestyren för att komma i tid till tandläkaren som skulle kolla upp rotfyllningen.

Och det gjorde de, kollade upp den. Borrade upp och bort med den gamla fyllningen. Hittade den där rotkanalen som missats och fixade till allt till deras egen nöjdhet och det kändes tryggt, att de var nöjda över sitt eget jobb.

Det var jobbigt att gapa så länge och till slut tröttsamt att följa behandlingen via bildskärmen. Kameran måste ha suttit nånstans på ett av verktygen de använde och det var faktiskt ingen rolig syn att titta ner i den uppborrade tanden. Imponeras av människor som kan saker så jag gav tandläkaren och sköterskan mina komplimanger för det arbete de utfört och nu är tanden förhoppningsvis bra och användbar. Tänder är bra att ha, framförallt när man behöver tugga något.

Fick lagom med marginal att promenera från specialisttandvården till resecentrum. Jobbade hela vägen till Stockholm, bland annat ett Skypemöte med facken för att få till interimlösningen för skyddsorganisationen.

Lunch i kantinen och sedan Skype med huvudskyddsombudet för AF Direkt som en förberedelse inför referensgruppen för accelererande kanalförflyttning samt en riskbedömning.

Träffade därefter representanter från förvaltningsavdelningen för att prata om flytten av huvudkontoret.

Jobbade på tåget hem i den pressande värmen som brast ut i en åskskur när jag kom fram.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.