Generaldirektören är klar

En GD får max 9 år i uppdraget och Mikael är snart uppe i 6 år vilket innebär att om han skulle få tre år till skulle han få sluta mitt i att bygga den nya arbetsmyndigheten så då är det läge att avrunda nu.

Ett besked som berör både på personligt plan och organisatoriskt. Jag gillar Mikael och sympatiserar med hans idéer om organisation och ledarskap.

Var och klippte mig innan jobbet och hängde därefter en timme på AF Örebro innan tåget gick till Stockholm. Pendeltågen vid Sundbyberg mot Odenplan var försenade så jag blev 20 minuter sen till myndighetssamverkan och det blev ett bra tillfälle för mig att träna bort katastroftankarna och stressen, att låta mitt sinne förstå att det inte står en sabeltandad tiger runt hörnet som ska äta upp mig, för det är vad det handlar om vid stresspåslag, det är den primitiva delen i hjärnan som reagerar på samma sätt som stenåldersmänniskan.

Bra dialog på samverkan om det problem och skav vi har just nu i myndigheten och självklart berördes att generaldirektören kommer avrunda sitt uppdrag.

Tog så småningom ett tåg hem som blev 30 minuter försenat innan det ens avgått från Stockholm central.

Stannade till på vägen hem hos en kompis som fyller år för att uppvakta henne och i utbyte fick jag mat, fika och prat med sällskapet som var där.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.