Kommit in i rytmen

Värmen är påtaglig och alla rör sig långsamt och tar det chill. Det hjälper till att de fördjupande samtalen under skuggan av ett träd blir lite djupare och med mer eftertänksamhet.

Bibelstudierna i morse var lika givande som vanligt, bröderna har verkligen haft tid att tänka till och fundera kring dem.

Var ute och sprang, eller joggade med två goda vänner i morse medans luften fortfarande var klar och syresatt och vi fick många fina naturupplevelser och intryck och ett och annat gott samtal

Alla verkar trivas med tillvaron och jag följde med ett annat gäng på ”marmeladpromenaden”, alltså bondgården utanför byn som säljer marmelad och lite annat gott, bland annat lokalproducerat vin från distriktet. Nu köpte jag bara marmelad och honung eftersom jag slutat nyttja alkohol, men det slog mig hur vinet hanteras som vilket livsmedel som helst.

Mycket fika och tedrickande och många stilla samtal har präglat dagen. Är rätt så mör av sol och prat så efter kvällsgudstjänsten blir det bingen för min del.

Rytmen med livet och gudstjänsterna är meditativt i sig skälvt och i de tysta stunderna börjar det hända grejer inom mig.

Får se om drömmarna kommer i natt. Fick en rekommendation att skriva upp dem.

Christer Hansson

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.