Nynnar av uppfyllelse

Det luktade bajs långt ut i entrén till herrarnas toalett, men nu ryggar vi inte för mycket, det mesta utförs i andlig uppfyllelse och gemensam glädje och inifrån ett av båsen nynnades en av sångerna från kyrkan i Taizé.

Plockade lite med grejerna på rummet jag delar med fem andra för att hålla lite ordning och sitter nu under ett träd för egen reflektionstid och hör en kvinna någonstans i närheten nynna förnöjt på en av sångerna från kyrkan i Taizé och jag känner en sån glädje och gemenskap i tillvaron här.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.