Min dopdag

Vaknade med Stockholm city som utsikt. Åt min frukost och och genomförde min morgonrutin från Taizé som jag återupptagit.

Jobbade nån timme innan min dotter dök upp för att ta en morgonfika tillsammans med mig och jag unnade mig några godsaker till kaffet för att fira.

Vi pratade om vad som hänt sedan senast, om våra dop, jag minns ju både mitt egen och hennes. Vi fortsatte samtalet med att prata om hur hon har det på jobbet och lite om hur hon ska tänka i sina dialoger om lön. Hon är HR-kompetensen i familjen och jag den fackliga så det är hedrande att hon frågar mig om råd 🙂

Det kom in ett ärende där ett skyddsombud råkat lite illa ut så det gjorde mig lite försenad att ta pendeln till Sundbyberg och nya huvudkontoret.

Min andra rundvandring och nu börjar det bli möblerat och jag förstår bättre hur allt ska fungera.

Hoppade på tåget hem i Sundbyberg och var hemma i rimlig tid för en gångs skull. Några timmars småjobb innan jag kunde ta helg.

Hängde med en kompis till Nora för att äta Noraglass för att liksom fira dopdagen lite till och det var trevligt att komma tillbaka till den lilla staden som jag jobbat i många år.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.