Fixarsöndag

Somnade vid tre-tiden i natt efter att jag kom hem från Västerås och började se på tv mitt i natten. Det blev Sienfeld-avsnitt och då är jag sålt.

Somnade till dem och vaknade två timmar senare till dem. Som tur var kunde jag somna om igen ett par timmar.

Ambitionen var att rensa den yttre delen av trädgården, den publika ut mot gatan, men tvättmaskinen har gått för fullt medans jag försökt att laga Sören

som jag plockade isär och ihop enligt trådar på nätet, men det hjälpte inte så nu är det beställt ett fulbatteri till honom.

Poolen har stått i två års träda och jag förstår mig inte på mig själv i det beteendet så nu fylls den med vatten så får den gå till jag får tid att byta poolduk.

Forskade kring omvandlare från 12 volt likström till 220 volt växelspänning och hottade en prisvärd på Biltema som jag ska ha när jag frikampar och behöver köra datorn.

Min dotters mamma kom över på en fika och det var trevligt att sitta ner en stund för att prata och mitt i det ringer vår dotter in i detta när hennes föräldrar sitter tillsammans.

Svängde förbi Ikea för att köpa mer förvaring, den här gången till trasorna i garaget och tids nog blir det nog ordning och reda på allt.

Fortsatte till mina föräldrar för mat, prat och vila. Fyllde på husvagnen med det jag hade med mig och plockade lite fläder som ska torkas och användas som te

Hemma är rosorna så vackra

och nu är det sommar på riktigt när hängmattan kommit upp

Lyckas hålla ordningen med tre stilla stunder om dagen så som i Taizé och det hjälper att hålla ordning på tankarna.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.