Magisk plats 1

Passade på att stanna till på GeKås i Ullared när jag var i närheten och hade tur som en tok att få en husvagnsparkering på en gång trots att det var vid lunchtid och en regnig dag. Regniga dagar är det nämligen många som besöker GeKsås.

Fixade till lunchen och vilade lite på den innan jag vandrade i regnet över den stora parkeringen till en av outlet-butikerna utanför där jag fick god hjälp av personalen att botanisera bland alla roliga saker.

Knallade tillbaka till vagnen med kassen och upptäckte att husvagnen fortfarande läcker in vatten vid takluckan när den lutar framåt så jag kopplade av den från bilen och rätade upp med stödhjulet.

Tog en regnvandring till över den stora parkeringen till det stora GeKås-varuhuset och det var förvånansvärt gott om utrymme där inne och det berodde nog på att de flesta besökarna är där på förmiddagen.

Lallade runt från klockan 15 och kände ett lugn i att kunna vända och vrida på saker och lägga tillbaks många potentielle onödiga köp, så det blev en vagn fylld med grejer jag kan stå för.

Klockan gick och de sista timmarna innan stängning var riktigt behagliga med stora ytor att vara på. Det där kommer jag göra igen att dyka upp på eftermiddagen för att hänga till stängningsdags.

Körde bort till deras ställplats för att äta kvällsmaten, diska och fylla på vatten och det var då jag fick en känsla av att jag borde ha kollat gasolen.

Satte mig och tog kvällskörningarna på dryga timmen till Isaberg som var mitt mål.

Christer Hansson

.

2 svar till “Magisk plats 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.