Ölands äldsta camping

Har sprungit förbi den, egentligen igenom den så många gånger under alla år jag campat på Öland och tyckt att den verkar så mysig. Knepigt att jag aldrig kollat upp den, kanske för att det saknas reception och butik.

Min dotter och hennes killa hyrde nu en stuga där och jag bad dem kolla campingen lite, om de skulle kunna tro att den var något för mig.

Stannade och sov på en rastplats i natt för att det blev så sent när jag anlände till ön och jag mötte karavanen med Laleh-fansen mellan bron och Slottsruinen.

I morse åkte jag direkt därifrån till kyrkan i Borgholm och hittade en gata att stå på. Efter kyrkkaffet ringde jag runt till några campingar för att kolla priset på platser utan el och Blå Rörs Camping var den största prispressaren.

Åkte dit för att kolla och möttes upp av en av ägarna som var supertrevlig och visade mig runt.

Platsen jag fick måste vara en av de bästa på campingen och det bekräftar långliggarna runt omkring mig. De som brukar stå där hade tidig semester och fick åka hem.

En gång i tiden upptäckte jag Bästa Platsen på Klinta Camping och stod där i många år. Till slut upptäckte många andra den platsens potential och började förboka den och sedan dess har jag alternerat runt bland campingar och platser.

Från och med nu övertar den här platsen epitetet Bästa Platsen och till bästa priset, som en gåva från ovan.

Det allra bästa är att ha dottern och hennes kille 50 meter bort i sin hyrda stuga 🙂

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.