Konstnären i mig

Det finns nog ingen sådan i mig, saknar tålamodet att måla himmel och hav som kräver en del, men det var kul att med de leksaks-vattenfärgerna och ritblock jag köpte på Bubbel 10-an måla av min utsikt från husvagnen.

Tyckte att det blev mediokert, men nu när det torkat så blev det rätt så bra för att vara av mig.

Christer Hansson

Ett svar till “Konstnären i mig

  1. Det är lite märkligt det där…….vet så väl eftersom jag vet exakt hur det ska se ut då jag målat/ritat/fotat motivet. Till min besvikelse varenda förbenade gång ser det inte alls ut som jag tänkt mig! Attans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.