Sluta Ghosta

Jag måste rannsaka mig själv innan jag tittar på andra och då får jag inse att jag Ghostar när det gäller relationer som har hamnat snett och någon är förbannad på mig. Då vill jag hellre köra huvudet i sanden än ta tag i det.

Har människor kring mig som Ghostar vad gäller sin ekonomi, vilket jag tror är vanligt i dag och jag klandrar inte, det är alldeles för lätt att låna till konsumtion och mycket svårare att först jobba ihop pengarna man behöver.

Hur många kommer inte att vilja Ghosta när semestern är slut och ska tillbaka till jobbet? Köra huvudet i sanden och gömma sig för chefen!

Olof Röhlander pratar om att Ghosta i sitt veckobrev

Christer Hansson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.