Söndag med After Beach

Var så trött i går att jag somnade utan att skriva något, men nu har jag tid när jag ligger på stranden.

Kom ut på mitt långpass 21 kilometer klockan 6 i går morse precis när den sista regnskuren svept förbi. Körde den vanliga rundan bort mot Lundegård där jag vände och sprang till slottsruinen, ner till Borgholm och tillbaka till Campingen.

Fixade till mig och cyklade till kyrkans några av mina vänner redan var på plats.

Tillbaka till husvagnen för lunch och sedan en tur till den lilla stranden där min polare R redan var. Vi pratade bort hela eftermiddagen innan det var dags för mig att bryta upp för klockan fem glassen på Borgholms Glass och sedan en konsert i Borgholms kyrka vilket blev min After Beach istället för ölhävning på Strand Hotell

Christer Hansson

2 svar till “Söndag med After Beach

  1. Har ni regnskurar? Önskar det hade varit lite regnskurar här också. Men här snustorrt. Kanske blir det dock lite regn i morgon enligt SMHI.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.