Hög av shopping

Klockan 4 på morgonen. Det var då jag gick upp i morse för att komma iväg tidigt. Lyckades med målet att bli klar med disk, dusch och toa innan Pia skulle komma för att städa servicehuset och det blev precis så vi möttes där vilket gjorde mig glad för då fick jag tacka och ta farväl för den här gången.

Stridspissa. Det gör man krig innan strid, och min kropp tror att jag ska strida när jag sätter mig i bilen. Sträckkörde hela vägen mellan Borgholm och Ullared förutom alla gånger jag fick stanna för att vattna vägrenen. Fattar inte varför blåsan går igång i samband med bilkörning.

Morgontimmarna. Det har ju blivit min grej att ta långkörningarna tidigt som fan och komma fram till målet tidigt på dagen för att ha mycket dag kvar. Kom till Ullared innan lunch och fick en parkering för hela ekipaget och kunde vila en halvtimme innan min dotter dök upp.

Arvet. Hon var så duktig och satt i kundvagnen timme efter timme när hon var liten och jag shoppade loss på Ullared. Hon brukade lacka ur när varuberget växte över huvudet på henne och jag stod och funderade på om jag skulle köpa strumporna som kostade några kronor mer än de andra. I dag shoppade hon stolt loss på strumpor och kände sig som en shoppingvinnare på några kronor.

Livets höjdpunkt. Det är när jag får umgås med min dotter och så blir det alltid så tomt när vi skiljs åt.

Kundvagnsstölden. Har man varit tillräckligt många gånger på GeKås så drabbas man av att någon tar ens kundvagn och i dag hände det mig för första gången. Det konstiga var att jag visste det redan när jag ställde den ifrån mig för att gå upp till restaurangen, som ett varsel. Nu spelade det ingen roll eftersom vi inte kommit igång med shoppandet, men jag gick ändå till kundtjänst för att de skulle ropa upp numret på den. Hoppas att den som tagit den kände sig riktig usel.

Vi shoppade fokuserat och strukturerat både inne på GeKås och i butikerna utanför och när min dotter åkte tillbaka till semesterboendet i Kungsbacka gick jag in en sväng till på GeKås och det var soprent på folk. De bästa timmarna att vara där är mellan 15-20 och allra bäst den sista timmen.

Hög av shopping. Kan förstå att en del fastnar i shoppingberoende för jag blir hög, speedad och lycklig efter en hel dags shopping med upplevelsen av att ha fyndat.

Kvällen. Checkade in på GeKås ställplats eftersom jag är väldigt trött. Har plockat rätt på alla inköp, en del saker ska jag använda direkt i husvagnen så de får vara framme och det som ska hem till Örebro är nedpackat i husvagnens förråd.

Christer Hansson

8 svar till “Hög av shopping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.