Bränd

Lycklig morgon. Så fint att vakna upp och veta att dottern och hennes kille sover i bädden bak i husvagnen. Bryggde mitt morgonkaffe och njöt av stunden.

Häng vid husvagnen. Vi hängde vid husvagnen fram till lunch då de tog bussen in till Göteborg för att uppleva stan i solsken. Jag stannade kvar och förberedde mig för några timmar på stranden.

Manetbränna. Var ordentligt badsugen så jag gick ner till klipporna vid Askims camping och solade en stund innan jag hoppade i plurret. Simmade runt och undrade varför det brände så förbaskat på benen tills jag kom på att jag var på västkusten där maneterna bränns.

Havsbandet. Ville längre ut i havsbandet och visste sedan tidigare att det är nära från där jag var så jag cyklade först till Näset och sedan till Smithska udden, båda lika fina med utsikt över det öppna havet och båtlivet

Rosa Kiosken. Så söt

Fem-fikat. Cyklade hem lagom till 17:00-fikat och för att göra mig i ordning för Gyllene Tiders spelning på Ullevi.

Christer Hansson

7 svar till “Bränd

  1. Älskar västkusten trots att där finns maneter. Allra oftast ändå de helt ofarliga genomskinliga röda, blå geleklumparna. Men fasen så jobbigt då det blir de där riktiga bruna, brännmaneterna. De är ju smärtsamma. Som tur är så är det väl fortfarande sällan de kommer in bland badvatten?

  2. Maneter i Askimsviken? Jag tror jag aldrig sett en manet där under alla mina år som jag badat där. 😂. Bra jobbat att hitta dem, eller att de hittade dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.