Date

Tradera. Jag köpte två biljetter till Gyllene Tiders spelning på Ullevi redan i februari för säkerhets skull, men nu när det närmade sig så skulle jag gå själv och lade ut den ena biljetten på Tradera där det blev budgivning.

Kontakt. En av budgivarna hörde av sig ett par gånger med frågor om biljetten och vi kom fram till att om hon vann auktionen kunde vi träffas för att göra upp affären på plats och gå in tillsammans, allt för att säkra upp att det skulle gå juste till.

Vinnaren. Hon vann budgivningen och när vi kontaktade varandra så var det ju lika bra att göra som vi sagt, träffas utanför Ullevi och gå in tillsammans.

Intensifierad kontakt. Vi bibehöll kontakten och mailade då och då och sedan bytte vi telefonnummer för att kunna sms:a och ringa och i dag har vi hörts av flera gånger för att stämma av var när och hur. Hon bjöd till och med in att hänga med henne och hennes kompisar på Trädgårdens förfest, men jag hade ju strandhäng idag.

Ullevi. Så spännande att haft så mycket kontakten och sedan närma sig träffen som skedde så som vi kommit överens och vi slöt upp med hennes kompisar och köade oss in och när vi skulle passera biljettkontrollen var vi för några sekunder ett par 🙂

Christer Hansson

6 svar till “Date

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.