Bokashihink nummer 2

Genomskinlig. Den första jag byggde är jag mycket nöjd med eftersom den är genomskinlig och det går att följa processen. Nu är den full och jag behövde starta upp en ny hink.

Fynd. Delarna till den andra hinken fyndade jag ihop. Hink med lock köpte jag billigt på Granngården i Ullared. Kranarna var det rea på hos Jula, smutsavskiljarna var ordinarie pris på hos Biltema. Köpte ett finmaskigt nät på GeKås som en del i att utveckla hink nummer 2.

Monteringen. Så bra med egen arbetsbänk utanför husvagnen i Ugglarp och vädret var perfekt i den tidiga kvällen att montera ihop tvåan. Hade också köpt en hobbykniv på GeKås istället för den slöa morakniven jag använde till ettan.

Snabb Montering. Det tog nog 10 minuter att montera ihop tvåan under mina parkeringsgrannars diskret nyfikna iakttagande. De måste ha trott att det var barfota-Ernst som var ute och campade och tvångsmässigt var tvungen att tillverka något fram på kvällskvisten.

Igångsatt. Dagens dagbehållare är nu tömd i tvåan och det ska bli så spännande att se om det finmaskiga nätet kommer att fungera.

Kostnad. Tror att en fabrikstillverkad Bokashihink kostar runt 500kr, mina går loss på ca. 140 spänn.

Christer Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.