Män över 80

??!! Vad fan är det med män över 80??

Roger. Min polare Roger ligger på stranden och drar den ena rövarhistorien efter den andra timme efter timme när han inte far omkring på sin rosa damcykel. Han blev nyligen utsedd till Borgholms snyggaste man av en ca. 25 år tjej som sprang ut ur en butik för att bara få krama om honom. Roger funderar fortfarande på om det har hänt eller inte.

Löparen. Efter 20 kilometer på löprundan idag passerade jag en annan löpare som stannat till för att rätta till något eller vila i ett intervallpass. Vi nickade åt varandra och jag fortsatte framåt. Efter ett tag hör jag hur han har börjat springa och kommer närmare och jag brukar nyttja sådana lägen att öka takten när jag är trött efter många kilometrar i ensamhet.

Hänger på. Jag hörde att han hängde på och kom närmare trots att jag ökade farten och till slut ropade han att han inte tävlade med mig så jag kunde ta det lugnt och i samma stund kommer han upp jämsides så vi kunde prata en stund.

Småprat. Jag förklarade att jag var tacksam för att han kom ifatt och gav mig lite fartsparring och jag brukar göra så och han skrattade förstående. Berättade att jag sprungit 20 kilometer och började bli trött så det var skönt att få upp farten igen

Inte så långt. Då säger gubbtjyven ”Ja, jag är ju över 80 år så jag springer inte så långt längre, tackade för pratstunden, vinkade och sprang ifrån mig!!!!!

Va fan är det med männen över 80???!!!

Christer Hansson

Ett svar till “Män över 80

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.