Rastplats Ugglarp

Vägpirater. De härjar längs E6:an på sommarnätterna, sprutar in sömnmedel på redan sovande resenärer och länsar sedan husbilen eller husvagnen på alla värdesaker.

Största hotet. Vad hjälper det att jag har larm på dörren och ett baseballträ som sängkompis när jag ideligen glömmer nycklarna i dörren. Det största hotet mot mig är jag själv och det farligaste som skulle kunna hända är att jag klubbar ner den vänliga själ som knackar på för att säga att jag har nycklarna i dörren.

Trygg och fri. Det är både tryggare och friare att stå så här över natten än att fulparkera på nån gata där man får grannsamverkan på sig. Här behöver jag inte ta lika stor hänsyn till omgivningen och smyga omkring för att vara så diskret som möjligt. Här har jag gräsmattor och eget bord med bänkar till förfogande och jag kan sova hur länge jag vill utan att känna att jag ska flytta ekipaget.

Fricamping. Mitt mål är att fricampa hela veckan här i Halland, just för att testa hur det är till skillnad mot att stå på camping eller ställplats.

Christer Hansson

6 svar till “Rastplats Ugglarp

  1. Ja det där är ett problem. Har en kompis som med husbil åker till alla möjliga platser på hundutställningar. Hon tycker det är tryggast att stanna vid nattfik där alla möjliga nattscaffisar stannar. Att hon har en större mängd hundar med sig är ju inte någon hjälp om ngn väljer att spraya in ett sömnmedel först…….
    Det gller nog att välja de tryggare övernattningsställena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.