Återförening 2

Ödet. Om jag typ hade vikt av till höger på väg ner till stranden igår hade jag missat henne, men nu möttes vi, jag på väg ner till havet, hon på väg upp från det. Jag var tvungen att fråga om det var hon och det var det.

36 år. Vi lärde känna varandra för 36 år sedan och möttes åren därefter när jag hängde i Tylösand. Hon var många år äldre än mig redan då och den ålderskillnaden består än idag, men hon är sig lik. Vi höll telefonkontakt nåt år också, men det ju så där när livet pockar på att det rinner ut i sanden.

90-talet Vi möttes nån gång i mitten av 90-talet när jag vandrade runt med min dotter i de omgivningar jag tillbringat ungdomsåren i och sedan dess har vi inte haft någon kontakt.

Kvällssnack. Cyklade ut till hennes stuga i Tjuvahålan för några timmars prat under kvällen. Tänk vad åren gör med oss och hur livet kan ta olika vägar.

Avslutande kapitel. Så skönt att vi möttes och fick till den här kvällen där vi nog skrev det sista kapitlet i våran gemensamma bok.

Christer Hansson

2 svar till “Återförening 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.