Fullt upp med stranden

Tid. Nu är det semester på riktigt när jag har fullt upp med att ta mig till stranden och hänga där tills dagen tagit slut.

Vädret. Det regnar och åskar på nätterna och framåt lunch rättar det till sig med sol, så har det varit alla dagar under min Hallandsvecka.

Mellbystrand. Trodde att min dag på Mellbystrand skulle bli den sista sol- och baddagen, men nu ser det ut som om jag kommer hinna några timmar på Tylösand i morgon mellan loppet och konserten.

Ensam hemma. Har förberett mig inför natten med att barrikadera husvagnsdörren a la ”ensam hemma”‘och har lite andra förberedelser i fall något tänkt kliva in i natt utan att knacka först.

Christer Hansson

4 svar till “Fullt upp med stranden

  1. Åh bara älskar mellbystrand. Under min uppväxt tillbringade vi varje år en vecka (i hyrt hus) tillsammans med min familj och en av pappas storebröder med familj (ibland även någon/några andra släktingar). Närmare bestämt i Skummeslöv. Dessa barndomsminnen är guld värda.

  2. PS där slipper du väl brännmaneter? Där brukar det vara blå och röda maneter som inte alls bränner. Då jag var 8-10 år köpte föräldrarna ett antal nya jeans till syrran och mig innan vi åkte dit. Sedan badade vi i saltvattnet med jeansen på. Släpade dem i sanden. Och så åkte alltid pappa på att med rotborste skrubba dem hårt med sand och saltvatten för att få den där urtvättade ytan det skulle vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.